De praktijk – Tandartspraktijk Van Rens – Mook

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn tandartspraktijk. Ik ben in 1997 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen en sinds 2 januari 2001 heb ik de tandartspraktijk van mijn vader overgenomen. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Ik verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. De praktijk is voorzien van de modernste technieken zoals digitale röntgenfotografie en ik werk met de beste tandheelkundige materialen om zo een voorspelbaar en  vooral duurzaam resultaat te bereiken.

Ik heb mij gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Endodontologie /Cosmetische tandheelkunde middels facings of veneers/ Kroon en brugwerk/ Implantologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg/ Het vervaardigen van mandibulaire repositie apparaten (MRA) voor mensen met snurk- en slaapstoornissen en bekend met slaapapneu (OSAS). Ook voor klikgebitten op implantaten kunt u bij mij terecht, zowel voor het plaatsen van de implantaten als het vervaardigen van de gebitsprothesen.

Uiteraard kunt u ook uw tanden laten bleken in mijn praktijk om zo stralend witte tanden te krijgen.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop, daarom besteden we veel aandacht aan preventie, aangezien dat de basis is van uw mondgezondheid. Verder werk ik nauw samen met een aantal mondhygiënisten om zo tijdig tandvleesproblemen onder controle te krijgen.

Vakkundige behandelingen staan voorop in een prettige en ontspannen sfeer.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Specialist in mondgezondheid

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op